Kultainen bomber-takki

kultainen_bomber-takki

Niin ne päivät ja viikot vain vierähtävät. On joulukuu ja tasan kaksi viikkoa jouluaattoon. Moni käsityöbloggaaja julkaisee tällä hetkellä toinen toistaan suloisempia joulukalenteri-ideoita: virkattuja enkeleitä, tuoksuvia kynttilöitä ja huovutettuja tossuja. Nostan hattua kekseliäisyydelle ja viitseliäisyydelle, sillä minusta ei olisi päivittäiseen postaustahtiin, vaikkakin julkaisut voikin ajastaa ja kehitettävänä on vain 24 jouluista ideaa.

Omat iltani on viime viikkoina vieneet joululahjojen valmistaminen. Niistä ei sen enempää, sillä tiedän monen lahjani saajan lukevan blogiani. Kerrotaan sitten myöhemmin lisää. Kaiken joulufiilistelyn keskellä on täysin jäänyt kertomatta svengaavasta takista, jonka ompelin työpaikkani pikkujouluihin.

Pikkujoulujemme teemana oli Las Vegas, joka kaikessa yltäkylläisyydessään voi tarkoittaa pukeutumisessa mitä vain. Omiin mielikuviini nousi ajatus liiallisuuksiin menevästä kultaisesta asusta, suurista kultaisista koruista ja kultaisesta laukusta. Kultaista vyölaukkua ei lopulta löytynyt, mutta tästä takista tuli juhlien valopilkku. Se ei jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Kun kohtasin Eurokankaassa tämän tikkikankaan ensimmäistä kertaa pohdin, mihin ikinä kukaan tätä käyttää. Samassa keksin, että minähän sitä käytän! Kaavana on tuttu pusakkakaava, jota olen käyttänyt aiemminkin kukkatakissa ja basic bomberissa.

Pikkujoulujen stailaus oli hieman näitä kuvia rajumpi, joten pakko oli laittaa yksi selfie julkaisun loppuun pikkujoulujen tiimelyksestä.

Kivoja pikkujouluja ja jouluvalmisteluita kaikille!

kultainen_bomber

 

kult_bomber

 

 

pikkujoulut2016

3 kommenttia artikkeliin ”Kultainen bomber-takki

  1. Nää sun tekemät bomberit on superhienoja! Se Suuri Käsityö -lehden mallitakki ei ollut värissään ja kuosissaan yhtään houkutteleva, mutta sä oot kyllä herättänyt tän mallin henkiin! 🙂 Oon tässä pohtinut, että kokeilen itsekin bomberin tekemistä kunhan löydän mieleisen kankaan. Kaavat on jo leikattu 😛

    • Oi kiitos! Oon kyllä ollut tyytyväinen kaikkiin kolmeen ja kaikkia on tullut myös käytettyä. Kaava on simppeli, kun se ei sisällä taskujakaan. Itsellä on seuraavana haavena ommella tällainen jostain VIMMAn collegesta 🙂

  2. Paluuviite: Tikattu farkkutakki luottokaavalla | Ystäväni neula ja lanka

Jätä kommentti