Pussukat joka lähtöön

pussukat2

Nyt jos useampi viikonloppu on mennyt pähkäillessä, että mitä tekisimme tyttöjen kanssa tiistai-illan käsityökerhossa. Ajattelin, että nyt olisi kiva ommella jotain. Mikä olisi sellainen ompelu-urakka, jonka saisi valmiiksi 1,5 tunnissa?

Villa ja Villa -blogin pussukat/meikkilaukut/toilet-laukut nousivat kässäblogien hitiksi jo pari vuotta sitten. Oon aina ollut vähän hidas reagoimaan näihin muiden blogeista nouseviin trendeihin, mutta nyt vihdoin tartuin tähän hyvään ohjeeseen. Siis oikeasti, aivan mahtava ohje! Sellainen rautalangasta väännetty.

Nämä pussukat on siitä kivaa ommeltavaa, että ne on helppoa valmistaa kaapista valmiiksi löytyvistä palasista. Näiden kahden pussukan kankaat on hankittu Marimekosta ja Oslon Panduro Hobbysta. Vuorikankaat ovat Eurokankaan puuvillaa. Seuraava pussukka on jo tulilla, ja siinä käytän kankaana tekonahkaa. Laukkujen lopulliset koot laskin ja päätin laatikosta löytyvien vetoketjujen pituuksien perusteella.

Ensimmäisen pussukan tekoon kului kuitenkin parisen tuntia, kun koitin tehdä mahdollisimman huolella. Eli ei, ei tästäkään sitten kuitenkaan tullut meille ompelukohdetta ryhmään. Te teimme lopulta patalappuja.

pussukka_sisätasku

pussukat

4 kommenttia artikkeliin ”Pussukat joka lähtöön

  1. Ei ole totta, mä olen tällä viikolla väsännyt juurikin näitä samoja pussukoita joululahjoiksi! 😀 Marimekon kangaskin olisi ollut sama, ellei mustapalloinen tilkku olisi ollut liian pieni. Nämä piti olla minulle sellanen ”nyt saan käyttöön kaikki valmiiksi omistamani kankaat”-työ, mutta sitten löysin itseni lopettavan käsityöliikkeen loppualeista kangaskasa sylissäni… Voin allekirjoittaa täysin tuon mitä kirjoitit, ihan huippu ohje vaikka aikaahan yhden pussin tekemiseen meni minulta monta tuntia tukikankaan kiinnityksineen yms. Tosi raikkaat nämä sun tekemät meikkipussit, seuraavaan mäkin voisin kokeilla jotain tuollaista ”lenkkiä” 🙂

    • Kiitos! Näitä on kyllä tilailtu multakin nyt useampi kavereille, eli saa todella ommella kaikki kankaanloput laukuiksi 🙂 Mukava ja nopea ohje, joten mikäs siinä!

  2. Paluuviite: Helppoa ompelua: patalappu ja patakinnas | Ystäväni neula ja lanka

  3. Paluuviite: Toilettilaukku vahakankaasta | Ystäväni neula ja lanka

Jätä kommentti