Teippailua

Minulla on viime päivinä, tai oikeastaan viikkoina, ollut kova halu maalata asioita. Ajattelin, että se olisi helppo ja edullinen keino uusia vanhoja huonekaluja uuden veroisiksi. Muutaman kokeilun jälkeen minun oli kuitenkin todettava, että olen huono maalari! Todella huono. Malttini ei riitä huolelliseen jälkeen ja sen kuivumisen odottelu vasta tylsää onkin. Poikaystävälläni oli kova työ pidätellä naurua ja ”mitä minä sanoin” -sanojaan. Juu, eihän siitä mitään kovin hyvää jälkeä tullut.

Mutta hätä keinot keksii. Tilasin nimittäin Teippitarhan verkkokaupasta värikkäitä teippejä koristamaan (siis peittämään) maalauksiani.

Ensimmäinen projekti oli tuoli, entisessä elämässään Ikean Jokkmokk -ruokailuryhmän tuoli, jossa näkyi jo ennestäänkin kolhuja ja maaliroiskeita remonttiajoilta.

Halpa tuoli, ei siis mitään hävittävää. Maalasin tuolin puolihimmeällä kalustemaalilla varmaan viisi kertaa. Kahden kerroksen jälkeen päätin hioa valumajäljet pois ja maalata uudelleen. Ja sitten vain teippailemaan!

Toinen projekti oli vanha pyökinvärinen peili, sekin Ikeasta vuosia sitten ostettu, jota ei sellaisenaan hyväksytty seinälle roikkumaan. Niinpä hioin peilin kehykset yhtenä kauniina kesäiltana parvekkeella. Noh, en siinä hioessa sitten huomannut, että olin hionut myös itse peiliä ja naarmuillehan se meni reunoistaan. Ja taas tuli teippi apuun. Kokeilin teippejä koristamaan myös maalattua valkoista kehystä, mutta parempi se oli ilman.

Peili ripustettiin seinälle ja mielestäni se on nyt oikein kiva väliaikainen peili.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s