Polttaritunnelmissa

Voi kuinka aika rientääkään! Vaikka saimmekin nauttia lämpimistä keleistä ja kesäisestä tunnelmasta kovin pitkään tänä vuonna, on nyt jo lokakuu, täysi syksy ja pimeät illat. Syksy on aina tavallaan myös uusi alku, ehkä se liittyy koulutustaustaani ja elokuussa alkaviin koulujen lukuvuosiin, niin myös tällä kertaa. Aloitin syyskuussa viestinnän opinnot avoimessa yliopistossa. Lisäksi olen pyrkinyt herättämään eloon entistä aktiivista liikkujaminääni. Töiden, opintojen ja liikunnan jälkeen käsitöille jää harmittavan vähän aikaa. Matkakudin kulkee silti aina mukana ja ikuisuusprojektiksi osoittautunut villatakki valmistuu pikkuhiljaa.

Tämän myötä myös postaaminen tänne blogiin on jäänyt hieman jälkeen. Valmistunut on toki vaikka mitä, mutta valokuvaaminen on jäänyt kireessä. Kannattaa seurata Instagram-tiliäni, jos haluaa päästä vilkuilemaan hieman ajantasaisemmin töherryksiäni.

Tässä kuitenkin muistoja viime kesältä! Rakas ystäväpariskunta meni naimisiin elokuussa ja minulla oli kunnia toimia kaasona. Yksi kiinnostavimmista kaason tehtävistä oli tietysti polttareiden järjestäminen.

Polttareita varten pääsin askartelemaan. Jo pari kuukautta ennen H-hetkeä näpertelin pieniä kortteja, joihin dymoilin mietteitä rakkaudesta ja ystävyydestä. Posteljooni toi näitä kortteja tulevalle morsiammelle tasaisin väliajoin ennen polttariviikonloppua. Jokaisessa kuoressa oli myös palapelin palasia. Viimeisen kuoren ja palaset polttarisankari sai esimieheltään juuri ennen kuin yllätimme hänet kesken työpäivän.

Vihjekortit

Vihjekortit2

 

Vihjekortit3

palapeli

Askartelin etukäteen myös viikonlopun väreihin sopivan viirinarun, joka nostettiin koristamaan hotellihuoneemme kattoa.

Viirinaru3

Viirinaru4

Viirinaru1

 

Eräs toinen polttariryhmästämme askarteli vihjekortteja, joiden avulla polttarisankari sai viikonlopun aikana arvailla mitä on ohjelmassa seuraavaksi.

Vihjekortit4

Vihjekuori

Näissä polttareissa ei nöyryytetty ketään, kaikista vähiten juhlien sankaria. Ei pukeuduttu hassusti, vaan tyylillä, sillä sipsutimme pikkumustat päällä heti lauantaiaamusta alkaen. Polttarisankarin tunnisti rintakorusta, jonka olin hänelle askarrellut.

Polttari_rintakoru

Polttari_rintakoru2Koko viikonlopun kestäneessä juhlinnassa ohjelmassa oli mm. kiipeilyä, kylpylärentoutumista, suklaabrunssi, tankotanssia, purjehdusta ja morsiussauna. Ja voi pojat kuinka hauskaa meillä olikaan!

First_drink

suklaabrunssi

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Polttaritunnelmissa

  1. Paluuviite: Viirinarut ja kesä | Ystäväni neula ja lanka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s