Suomen Kädentaidot -messuilla

Jälleen on koettu yksi kohokohta vuodestani, nimittäin Tampereella järjestettävät Suomen Kädentaidot -messut. Messuilla on käyty jo monta vuotta, aina yhdessä äitini kanssa, se on meidän yhteinen äiti-tytär -juttu. Viime vuonna messut tosin jäivät matkan takia väliin ja nyt olikin sitten kaksin verroin ihanampaa taas kierrellä tiskiltä toiselle.

Näillä messuilla on aina niin tuttua ja turvallista, sillä monet myyjät ovat samalla tutulla paikallaan vuodesta toiseen. Uusiakin juttuja löytyy toki aina. Esimerkiksi uudessa E-hallissa oli tänä vuonna mukana suomalaista designia ja muotia sekä Deli-alue. Itse keskityin kuitenkin siihen itseensä, käsitöihin ja erityisesti tarvikkeisiin.

Langat jätin tänä vuonna kokonaan väliin, sillä ylitsepursuavaista lankakoriani on ensin helpotettava vanhoista langoista. Joka vuosi hankin jotain uutta joulukortteja varten, tänä vuonna se oli leimasimia ja mustetta. Kaikkea muutakin ihanaa tarttui tietysti käsiin ja suuresta osasta löytöjä on jo tarkka visiokin mitä niistä pitäisi tehdä. Korttivarasto karttui jälleen, tällä kertaa Paapiin tiskiltä löytyneillä korteilla.

Yksi suurimmista suosikeistani oli kuitenkin Design Paletin tiski – voih kuinka mahtavia kuvioita ja tuotteita! Itse ihastuin ennen kaikkea rahiin ja seinällä roikkuneeseen pöllöpaitaan, mutta mitään en raaskinut tällä kertaa ostaa mukaani.

messuostokset2013

messuostokset2013_nauha

messuostokset2013_leimasimet

messuostokset2013_kortit

Yksi kommentti artikkeliin ”Suomen Kädentaidot -messuilla

  1. Paluuviite: Vessapaperirullateline | Ystäväni neula ja lanka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s