Oi mikä viikonloppu!

Voisiko syksyinen viikonloppusää tästä enää parantua! En pidä ollenkaan siitä, että kesä loppuu, mutta näin hienoilla ilmoilla ja syksyn ruskan väreissä ei voi muuta kuin nauttia ulkoilmasta. Viikonloppu oli muutenkin mahtava, ei vain säidensä vuoksi. Sain nauttia erilaisista tapahtumista, ystävistä ja hyvästä ruuasta. Voiko sitä oikeastaan muuta toivoakaan täydelliseen viikonloppuun?

Helsingin sykkeessä sai nauttia tänä viikonloppuna Helsinki Design Week yhteydessä järjestetystä Design Marketista Kaapelitehtaalla. Tungosta, huonoa ilmaa ja kuumuutta riitti halleissa, mutta oli designlöydöt niiden arvoisia! Matkaani tarttui Jacob Jensenin Tealight holder -tuikkukippo, Nämän minitarjotin, Pulu Designin kaulakoru ja Polka Jamin sekä Papershopin kortteja. Design Marketista suuntasin läpi kestustan Wanhaan satamaan Helsingin käsityömessuille. En juuri kehu näitä messuja viime vuoden kokemuksenkaan perusteella, mutta tällä kertaa tein muutaman hyvän löydön. Olen nimittäin etsinyt tietynlaista kangasta tässä jo muutaman viikon ja nyt löysin juuri sitä mitä etsinkin. Näette sen (toivottavasti) muutaman päivän päästä valmiina tekeleenä. Lisäksi mukaan tarttui Idän Helmen tiskiltä pussillinen helmiä.

Näiden lisäksi viikonloppuna sai nauraa, nimittäin Helsinki Comedy Festivaleilla. Kiitos myös teille ihanat tytöt seurasta, teitä ei voita mikään! Voi tätä ihanuutta, tällaisia viikonloppuja lisää!

Design_market_Kaapelitehdas_2013

koirakassit

Tarjotin_tuikkukippo

Kasityomessut_wanha_satama_2013

Neon_helmet

Helsingin_kasityomessut_kankaat

Helsinki_comedy_festival_liput

Mansikat_ja_skumppa

Bloggaaja_design_marketissa

Yksi kommentti artikkeliin ”Oi mikä viikonloppu!

  1. Paluuviite: Uusia tyynynpäällisiä II: Istuinpehmusteet | Ystäväni neula ja lanka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s