Asuntomessut 2013: Tee se itse -sisustusta

Parempi myöhään kuin ei koskaan, sanotaan. Sain kuin sainkin kyydittyä itseni vuoden 2013 asuntomessuille Hyvinkäälle, viimeisenä messupäivänä tietenkin. Sää oli aurinkoinen ja melkeinpä helteinen, joten mikäs siinä oli kierrellessä talosta taloon ja napata väliin pehmis.

Täytyy kuitenkin heti alkuun sanoa, että olen hieman pettynyt messujen sisustusantiin. Joukosta ei juuri löytynyt yllätyksiä tai vau-elämyksiä, jota todistaa muun muassa messukierrokseen kulunut aika. Tänä vuonna aikaa kului vain kolmisen tuntia, viime vuonna reilut viisi tuntia. Myös näin käsityöihmisen näkökulmasta tarjonta oli melko heikkoa, ainakin verrattuna tuohon viime vuotiseen mahtavuuteen.

Siellä täällä lattioissa näkyi virkattuja mattoja ja punottuja tai virkattuja raheja (pääasiassa teollisesti tehtyjä raheja). Sisustustekstiilinä neulotut peitteet ja tyynyt ovat nyt myös kovasti IN. Itse ihastelin sisustuksessa näkyvää pelkistämistä, esimerkiksi betoniseinien esille jättämistä. Nyt näkyvillä oli betonia myös kalusteissa ja sisustusesineissä. Luonnonmateriaaleja näkyi pienissä koriste-esineissä. Huoneiden seinillä oli ripustettuna useita lasten piirroksista tai muista askarteluista tehtyjä tauluja.

 

asuntomessut_virkattu_matto_valkoinen2

asuntomessut_virkattu_matto_turkoosi

asuntomessut_virkattu_matto_valkoinen

kilpikonnarahit

asuntomessut_virkattu_matto_musta_valk

asuntomessut_rahit

asuntomessut_neulokset

asuntomessut_tyynyt

asuntomessut_sangynpaallinen

asuntomessut_virkattu_peitto

asuntomessut_virkattu_peitto_ja_kori

asuntomessut_kudottu_lampunpaallinen

asuntomessut_kudottu_peitto

asuntomessut_lamput_betoni

asuntomessut_koristeesineet

asuntomessut_poyta

asuntomessut_kranssi

asuntomessut_kukkapurkki

asuntomessut_kadenjaljet

Pienoisesta pettymyksestä huolimatta messupäivä oli ihana ystävän kanssa, juuri sopivan leppoisaa sunnuntaipuuhaa. Mukavaa elokuuta kaikille!

 

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Asuntomessut 2013: Tee se itse -sisustusta

  1. Wow, noi mustavalkoharmaa virkatut matot on hienot!
    Ja minkä takia eksyin tänne ihanaan ja inspiroivaan blogiisi oli kolmiohuivi, johon etsiskelin ohjetta. Sitten aloin selailla blogia ja olin aivan yllättynyt, miten samanlaisia projekteja sullakin on. Dymotekstit, VHS-nauhan uusiokäyttö, satulanpäällinen, virkattu matto ja MAHTAVAT ”torkkupeitot! Ja vielä suloinen koira mukana (; Nyt vaan mietin, minkä niistä alan toteuttaa ensimmäisenä (ei siis koske koiraa :-D)…
    Jään ehdottomasti seurailemaan! (:

    • Hei kiitos Anna mukavista kommenteista! Tervetuloa seuraamaan, mukavaa että tykkäät! Kävin tsekkaamassa myös sun blogin ja voi miten hyviä kuvia oletkaan ottanut. Täytyypä olla tarkkana myös sinne päin 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s