Paperitähtiä

Vielä ehtii koristella kotia joulukuntoon. Minä en ole ehtinyt tehdä sitä juuri lainkaan, sillä muuton jäljiltä tavarat ovat muutenkin missä sattuvat. Näitä tähtiä ehdin kuitenkin ripustaa olohuoneemme ikkunaan ennen kuin lähdimme sukulaisillemme joulun viettoon.

tahdet1

tahdet4

tahdet2

tahdet3

Ohje on yksinkertainen ja se löytyy annekatan blogista. Ohje on englanniksi, mutta kuvienkin avulla ymmärtää taittelun juonen. Itse käytin tähdissä kaksipuoleista kartonkia, jonka tuntui olevan hieman liian paksua ja jäykkää tuohon origamiluontoiseen taitteluun.

Myös näiden toisten tähtien jäljille pääsin tuosta samasta blogista, alkuperäinen ohje löytyy kuitenkin Extreme Cards and Papercrafting -blogista (englanniksi). Tekoprosessi on aluksi hieman hankala ja vaatii keskittymistä sekä tarkkuutta. Alkuperäisen paperin tulee olla tarkasti leikattu viisikulmio. Näitä tähtiä on kuitenkin hauska ja nopea taitella eikä niihin tarvita lainkaan liimaa. Paperina käytin Marimekon joululehden sivuja, eli materiaali saa olla ohutta. Voisin kuvitella, että jouluinen lahjapaperi toimisi myös hyvin. Tähdet ovat mielestäni oikein sieviä.

pikkutahdet

pikkutahdet2

Luulen, että otan nämä pienet tähdet mukaan vanhempieni luokse ja ripustan ne kuusenoksille roikkumaan langan avulla. Ihanaa ja rauhallista joulua kaikille!

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Paperitähtiä

  1. Paluuviite: Tähdet, tähdet… | Ystäväni neula ja lanka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s