Viikonloppu Helsingissä

Vietin jälleen mukavan viikonlopun Helsingin sykkeessä. Suunnitelmat sisälsivät tällä kertaa juhlimista valmistuneen gradun johdosta, Helsingin käsityömessut, Kaapelitehtaan Design Marketin, stand-upia, shoppailua, hyvää ruokaa ja mahtavaa seuraa.

Katajanokan Wanhassa Satamassa järjestetyt käsityömessut täyttyivät auringonvalosta, jota tulvi lasikatosta sisään. Paikalla oli lauantaina aamupäivällä paljon väkeä eikä kaikkien pöytien luokse meinannut mahtua.

Ei tullut ihan hirveästi osteltua näiltä messuilta. Matkaan tarttui Sinellin myyntipisteeltä skräppäyspaperia ja leimasinsetti sekä Teippitarhan pisteeltä teippejä. Mutta ehdoton ykköskuvaamiskohteeni messuilla oli nämä entisöidyt nojatuolit. Asialla oli verhoilija ja tekstiiliartesaani Teija Ässämäki ja hänen Runotuoli-tuotemerkkinsä. Teijan työpajan löytää Jyväskylästä Toivolan Vanhalta Pihalta. Mahtavan näköisiä entisöityjä tuoleja!

Käsityömessuilta suuntasin kera ystävieni Kaapelitehtaalle Design Marketiin. Ja voi sitä väkimäärää sielläkin! Tarjolla oli jälleen upeita suomalaisten nuorten suunnittelijoiden tuotteita huonekaluista sisustustuotteisiin, koruihin, laukkuihin ja vaatteisiin. Minun matkaani sieltä tarttui Secton Puncto-valaisin, joka löysi heti tiensä ruokapöydän yläpuolelle. Lisäksi ostin Polkka Jamin postikortteja ja keittiöpyyhkeen. Ne sopivat hienosti tälläiselle käsityöihmiselle, vai mitä olette mieltä?

Lopuksi muutamia kuvia Ruttopuistosta, jossa järjestettiin elokuun lopulla Knit ’N’ Tag -tempaus. Viimeksi kun olin Helsingissä ehdin vain juosta puiston läpi ja jäin harmittelemaan, etten ehtinyt kuvata puita. Teokset ovat onneksi nähtävissä syyskuun lopulle saakka, joten tällä kertaa sain ikuistettua niitä myös omaan linssiini.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s