Kaikenkarvaiset tyynyt

Tai oikeastaan kaiken väriset. Innostuin nimittäin tekemään uusia koristetyynynpäällisiä sängylle ja sohvalle.

Sohvalla meillä oli jo ennestään Finlaysonin Mekano-kankainen valmistyyny, jolle tein kavereita samasta kankaasta. Tyynyt koossa 40cm x 40 cm ja 50 cm x 50 cm. Lisäksi tein samasta kankaasta kaksi lattiatyynyä, jotka kokoa 70 cm x 70 cm. Niillä kelpaa löhöillä myös sohvalla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makuuhuoneeseen tein tyynynpäällisiä myöskin Finlaysonin kankaista. Harmaa-valkoinen kangas on nimeltään Pop. Myös sinisävyinen ”aaltokangas” on Finlaysonilta. Ostin sen viime keväänä ystävämyynnistä enkä valitettavasti löytänyt enää printin nimeä. Nämä tyynynpäälliset koristelin eri värisillä puuvillalangoilla ja yksinkertaisella tikkauksella. Tätä työtä voit helposti laittaa tekemään vaikka ekaluokkalaisesi, mikäli tikin suoruudella ei ole kovasti väliä.  Tyynyt kokoa 50 cm x 50 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tänä viikonloppuna riitti näprättävää muutenkin. Lauantaipäivän projektina oli uuden makuuhuoneen kattolamppumme taitteleminen ja kasaaminen. Norm 69 -valaisin koostuu 69 osasta ja voin sanoa, että sorminäppäryyttä ja hermoja vaaditaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tyynyt tulivat käyttöön heti, mutta ehkä suurimman ilon niistä sai irti koiramme, joka ihastui erityisesti isoon lattiatyynyyn. Sillä on kovasti kiva kölliä.

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Kaikenkarvaiset tyynyt

  1. Paluuviite: Istuinpehmusteet | Ystäväni neula ja lanka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s