Keittiön tuunausta I

Tässä sarjassa saatte seurata pieniä edistysaskelia siitä kuinka tuunailen tulevaan keittiööni pieniä ja herkullisiä yksityiskohtia. Keittiö on värimaailmaltaan punainen, valkoinen ja tumman ruskea, helmeilevä hopea tulee kaakeleista. Tarkemmat fiilistelyt materiaaleista ja keittiön fengshuista jätän sisustusbloggareille 😀

Tässä ensimmäiset edistysaskeleeni:

Viime viikonloppuna järjestettiin Tampereen museoiden yössä Designtori Vapriikissa. Näitä toreja on tullut koluttua jo useampaankin otteeseen ja tuntuu ettei oikein mitään uutta ja ennennäkemätöntä ollut nyt tarjolla. Lähdin kuitenkin hakemaan erästä somistusta keittiöön ja sen löysinkin.

THINK TODAY valmistaa erilaisia sisustus- ja käyttöesineitä rakennusalan hukkamateriaaleista, joten rakastamani kierrästysajatus näkyy tässäkin tuotteessa. Kaipasin keittiöön koirankuppien alle alustaa ja olin edellisellä designtorikierroksellani nähnyt tämän tuotteen. Tällä kertaa sen raskin ostaakin halpaan 10 euron hintaan.

 

 

Metalliset kupit ovat aivan liian isot tälle alustalle ja ovatkin siksi vain väliaikainen ratkaisu tässä keittiössä. Uusi ja sirompi yhdistelmäkuppi on jo kiikarissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s