Tervetuloa kevät!

En ole talvi-ihminen. En lainkaan. Siksi olenkin jo heti joulun jälkeen alkanut odottaa kevättä ja varsinkin kesää, niiden tuomaa valoa, lämpöä ja värejä. Olen jo hyvissä ajoin asennoitunut siihen, että kevät alkaa maaliskuun 1. päivä. Aurinkoisia päiviä, jolloin kevään on haistanut ilmasta, on ollut jo helmikuunkin puolella. Lunta on ainakin täällä Tampereella vielä runsaasti, mutta se ei ole välttämättä ainoa kevään mittari. Eniten odotan auringonvaloa ja sen tuomaa energisyyttä ja iloista mieltä.

Aloitin kevään kotonani vaihtamalla kevyemmät ja läpikuultavat verhot, vaaleamman maton ja raikkaamman pöytäliinan. Oli myös aivan pakko ostaa kukkia ruokapöydälle.

Olimme viime keväänä lomailemassa Ranskassa Nizzassa. Ihastui kovin provencelaiseen elämäntyyliin ja varsinkin sisustukseen. Mukaani tarttuikin pari ruokapöydän tablettia sekä niihin sopiva kori. Palattuani Suomeen löysin Eurokankaasta uusia, joskin vanhaa englantilaista tyyliä edustavia, sisustukankaita, joista yhdestä ompelin itselleni tyynynpäälliset ja kaitaliinan. Omalle tyylilleni uskollisena ujutin mukaan myös hieman vanhaa pitsiä liinojen kulmiin.

Kohti kesää mentäessä vaihdan pöydälle ja sängyn päälle luultavasti jotain hieman värikkäämpää, mutta näillä mennään nyt parisen kuukautta.

Alla olevan Nanan sarjakuvapiirroksen löysin uusimmasta (3/2012) Me-lehdestä. Rakastan hänen piirroksiaan ja keräilenkin niitä aina milloin mihinkin: jääkaapin oveen, työpaikan ilmoitustaululle, kalenterin väliin…Voisinkin kehitellä piirroksista vielä jonkun askartelun. Piirroksen myötä toivotan aurinkoista ja energistä kevättä kaikille!

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Tervetuloa kevät!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s