Rusetti rintaan ja menoksi!

Edellisessä artikkelissani esittelin tekemiäni ja saamiani joululahjoja. Yhteen lahjaan sujautin rintakorurusetin, josta lupasin kertoa lisää myöhemmin.

Alun perin idean näihin rusetteihin sain kulkiessani designtoreilla ja törmätessäni Soma Collectionin rintakoruihin. Soma Collectionin Elina Kristo tekee heijastavia rintakorurusetteja sekä suloisia rintakorukottaraisia. Valikoimista löytyy rusettien  lisäksi myös muunlaisia heijastimia. Rusetit jäivät kummittelemaan mieleeni ja niinpä lähdin suunnittelemaan omanlaisia rusetteja asusteiksi niin sisä- kuin ulkovaatteisiinkin. Tarvikkeina olen käyttänyt jälleen kerran äidin kaappien kätköistä löytyneitä satiini- ja pitsinauhoja, vanhoja kaula-avainnauhalenkkejä ja kierrätysnappeja, mutta myös kangas- ja askartelukaupoista löytyneitä nauhoja.

Erilaiset pitsinauhat ovat ehdottomasti suosikkimateriaalejani ruseteissa. Napeiksi valitsen mieluiten vaakuna- tai ankkurinappeja. Rusetin taustalle ompelen huopaa sekä tietysti ommeltavan rintaneulan.

Rusetit ovat kaikki uniikkeja ja niistä on helppo tehdä kantajansa näköisiä väri- ja materiaalivalinnoilla. Uusia syntyy aina silloin tällöin inspiraation iskiessä tai lahjatarpeen yllättäessä.

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Rusetti rintaan ja menoksi!

  1. Hienoja, hienoja. Erittäin hyvä asia on, että koruissa käytetään paljon kierrätys henkeä. Ei kaikkea tarvitse aina ostaa kaupasta =)

  2. Paluuviite: Keväinen keeppi « Ystäväni neula ja lanka

  3. Paluuviite: Keväinen keeppi | Ystäväni neula ja lanka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s